Profil

Taarnborg ViCordis
v/Bente og Torben Bramming
Puggaardsgade 3
6760  Ribe

Tlf./Fax. 75 42 59 00

Mail: info@taarnborg-ribe.dk

Mail Torben Bramming: tbramming@stofanet.dk

Mail Bente Bramming: bbramming@stofanet.dk

Bag Taarnborg ViCordis står Bente og Torben Bramming:

Bente Møll Bramming f. 1965 i Hjørring

Uddannet teolog med speciale i kirkekunst. Desuden etik-religionsfilosofi. Sidefag i Religion, fremmede religioner Syddansk Universitet, 3 års studier i kunsthistorie Århus universitet, 2 års studier i Børne- og ungdomskultur Syddansk Universitet.

Bente har undervist på Ryslinge højskole i kunsthistorie og religion, på Syddansk Universitet i Ny Testamente og som seminarielærer på Den frie Lærerskole i religion. Foredragsholder med særlig vægt på kunsthistorie og kirkekunst. Anmelder af kunst og boganmelder i forskellige tidsskrifter. Artikelskriver, tidl. fast kronikør samt kommentator i aviser og tidsskrifter.
.

Torben Bramming f. 1964 i Ribe

Uddannet teolog med speciale i kirkehistorie, bifag i latin og historie, specialer: oldtidens og middelalderens historie, reformationshistorie, nutidens kirkehistorie og filosofi.

Torben har skrevet bøger om oldtidens kirke og forskellige kirkehistoriske nutidige emner som Kirken og EU, Tidehvervs historie. Undervist på Teologi for Lægfolk, Odense Domkirke, Ryslinge Højskole og Syddansk Universitet i kirkehistorie. Skrevet artikler og debatindlæg i tidsskrifter aviser og bøger.  
.

Partnere Ny Carlsbergfondet
Ny Carlsbergfondet har meget velvilligt stillet midler til rådighed, så den gamle bygning kan blive gennemgribende renoveret.

Ribe Handelsskole
Vi samarbejder med Ribe Handelsskole om projekter og kurser.